huis in frankrijk woning in frankrijk

logo frankrijk makelaar
 
 
 
Home
Ons aanbod

Aankoop

Verkoop
Links
Contact

Een tweede huis, vakantie huis of een huis voor permanente bewoning in Frankrijk kopen? Bij Frankrijk makelaar vindt u uw droomhuis!

Frankrijk heeft een groot aanbod van onroerend goed in alle regio’s en departementen, hetgeen blijkt uit de vele aan- en verkoop transacties die jaarlijks bij de notaris passeren.

U als Nederlander bent daarin zeker deelnemer. De vele typen huizen spelen daarbij een grote rol; wat voor de één een droomhuis is, kan voor de ander een nachtmerrie zijn. De een wenst een te renoveren pand, de ander zoekt een nieuwbouw object. Ook zijn bij aankoop van een huis in Frankrijk voor veel mensen  ligging en klimaat van groot belang.

Wij, als makelaar in onroerend goed in Frankrijk willen u behulpzaam zijn bij het zoeken naar een voor u gewenst verblijf; of dat nu een vakantiehuis, een camping, is of een voor permanente bewoning geschikte woning.

Zoeken: Via deze website kunt u een zoekers formulier invullen waarin u uw woonwensen kenbaar maakt.

Verkopen: een formulier invullen indien u uw huis in Frankrijk wilt verkopen.

In beide gevallen nemen wij na ontvangst van deze ingevulde formulieren contact op over hoe verder te handelen.

Een greep uit het aanbod van woningen en huizen in Frankrijk:

Een willekeurig object. Klik om het object te bekijken.Een willekeurig object. Klik om het object te bekijken.Een willekeurig object. Klik om het object te bekijken.Een willekeurig object. Klik om het object te bekijken.Een willekeurig object. Klik om het object te bekijken.

Frankrijkmakelaar biedt u objecten in alle regio's:

Alsace
Aquitaine
Auvergne
Basse Normandie
Bourgogne
Bretagne
Centre
Champagne-Ardennen

Franche-Comté
Haute Normandie
île-de-France
Languedoc-Roussillon
Limousin
Lorraine
Midi-Pyrénées

Nord-Pas-de-Calais
Pays de la Loire
Picardie
Poitou-Charentes
Provence-Alpes-Côte d'Azur
Rhône-Alpes

Uw droomhuis op onze website gevonden en wat nu?.........

Wij regelen dan een bezichtiging voor u met de desbetreffende eigenaar/makelaar, zodat men op de hoogte is van uw komst en u direct bij aankomst het huis kunt bezichtigen. Omdat veel van ons aanbod door particulieren is aangebracht heeft u de kans de eigenaar bij de rondleiding te treffen, hetgeen in uw voordeel kan werken.

Klik op 'ons aanbod' in het menu aan de linkerzijde en bekijk het uitgebreide overzicht van huizen en andere objecten door heel Frankrijk. Indien u interesse heeft in een van de objecten neem dan contact op.


 


 
 
 
  © frankrijkmakelaar.nl Freelance web designer