Home
Ons aanbod

Aankoop

Verkoop
Links
Contact
Aankoop huis in Frankrijk
Om een transparant en snel aankoop/verkoop traject te garanderen hebben wij veelal objecten in de verkoop waarbij de koper niet gehinderd hoeft te worden door 'derden' in het aankoop proces. Alle procedures lopen via ons kantoor, hetgeen wel zo eenvoudig is en duidelijkheid schept voor verkoper en koper.

In de verschillende regio's en departementen werken wij met makelaars en notarissen die ervaring hebben met verkoop en aankoop van huizen in Frankrijk door Nederlanders. Veel vakantie woningen, maar ook huizen voor permanente bewoning, wisselen via ons kantoor rechtstreeks van eigenaar.

Mocht u in ons aanbod iets van uw gading vinden en/of wilt u in een bepaalde streek een of meerdere van onze objecten willen bezoeken dan kunnen we bezichtigingen arrangeren. Veelal zult u dan worden rondgeleid door de eigenaar, wat vaak een kostenbesparing betekent. Of door een van onze partners ter plaatse. In principe zijn de vermelde vraagprijzen inclusief bemiddelings (makelaars) kosten en soms komen ook de notariskosten voor rekening van de verkopende partij.
Opzoek naar uw droomhuis? U kunt uw wensen aan ons kenbaar maken via ons aankoopformulier.


Commerciële objecten
Frankrijkmakelaar.nl zoekt niet alleen voor de particulier, maar zoekt en bemiddeld ook voor commercieel onroerend goed.

Zoekt u een object om daar een camping, Chambre d'Hôtes of Gîtes te gaan exploiteren? Heeft u behoefte aan projectadvisering bij aankoop en/of verkoop dan wel bij realisatie/ financiering van nieuw te ontwikkelen onroerend goed in Frankrijk?
Wij hebben de juiste ingangen om dit voor u te realiseren. Een dergelijk commercieel object vereist een deskundige om u te begeleiden. Wellicht dat wij deze deskundige voor u kunnen zijn.

Frannkrijkmakelaar.nl heeft een verscheidenheid aan commerciele objecten - ook wel 'commerce' genoemd - in portefeuille. Bij interesse kunt u uiteraard contact opnemen of ons aankoopformulier invullen.

 


 
 
       
 
 
  © frankrijkmakelaar.nl Freelance web designer