Foto


Uitstekend onderhouden vrijstaand LANDHUIS gelegen in de regio LIMOUSIN het zonnige hart van departement Corrèze. Royale living met open keuken (uitstekend geoutilleerd) met toegang tot een groot overdekt terras, een (2e) badkamer, toilet en een ruime garage. Verdieping: drie grote slaapkamers,royale 1e badkamer,toilet en bergruimte. Het landhuis ligt op een kleinschalig parkje, dat bestaat uit 10 villa’s en heeft een gemeenschappelijk mooi ZWEMBAD (vorig jaar gerenoveerd) met terras en een jeu de boulebaan. Door zijn situering op het park heeft de woning de meeste privacy en uitzichten, alsmede schaduwplekken (met diverse terrassen). Goed aan te rijden vanaf Nederland, 950 km.
  FotoFotoFotoFotoFoto
FotoFotoFotoFotoFotoActies:
Terug
Printen Print versie
E-mail Attendeer een relatie
Type Ref.19-235
Bouwjaar 2000
Woonoppervlakte 160 m2
Perceeloppervlakte 929 m2
Slaapkamers 3
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Isolatie Dubbel glas
Verwarming Automatische CV
Servicekosten € 75,-- onderhoud tuin, Blanco
Warmwater voorziening 300 liter elektrische boi
Uitstekend onderhouden vrijstaand landhuis gelegen in de regio Limousin het zonnige hart van departement Corrèze. *** EIGEN grondoppervlak ca. 929m2 , woonoppervlak ca. 160m2. *** Royale living met open keuken (uitstekend geoutilleerd) met toegang tot een groot overdekt terras, een (2e) badkamer, toilet en een ruime garage. Verdieping: -3-grote slaapkamers,royale (1e)badkamer, toilet en bergruimte. Het landhuis ligt op een kleinschalig parkje, dat bestaat uit 10 villa’s en heeft een gemeenschappelijk mooi zwembad (vorig jaar gerenoveerd)met terras en een jeu de boulebaan. Door zijn situering op het park heeft de woning de meeste privacy en uitzichten, alsmede schaduwplekken (met diverse terrassen). Goed aan te rijden vanaf Nederland, 950 km.
Zitkamer, keuken, eetkamerFotoFotoFotoFotoFotoHuis van diverse kanten
Omgeving Het huis heeft een schitterend uitzicht over de vallei en de bergen van Massif des Monédieres / Platau de Millevaches, het prachtige grote recreatiemeer Lac de Bournazel (35ha) en het vismeer Lac de Etang Neuf (20ha) liggen op 5 km van het park met 2 snackbars en gezellige terrassen. De directe omgeving is adembenemend met uitgestrekte bossen, rivieren, beekjes, meren heuvels en valleien. De Corrèze is een van de meest ongerepte gebieden van Frankrijk. Activiteiten Een paradijs voor wandelaars, fietsers en ruiters, verder veel watersport zoals zwemmen, kanoën, zeilen en vissen. Ook is paardrijden, mountainbiking, golfen en tennissen mogelijk.
Uitzicht en zwembadFotoFotoFotoFotoFotoTerras
UITSTEKEND onderhouden vrijstaand landhuis gelegen in de regio Limousin het zonnige hart van departement Corrèze. *** EIGEN grondoppervlak ca. 929m2 , woonoppervlak ca. 160m2. *** Royale living met open keuken (uitstekend geoutilleerd) met toegang tot een groot overdekt terras, een (2e) badkamer, toilet en een ruime garage. Verdieping: -3-grote slaapkamers,royale (1e)badkamer, toilet en bergruimte. Het landhuis ligt op een kleinschalig parkje, dat bestaat uit 10 villa’s en heeft een gemeenschappelijk mooi zwembad (vorig jaar gerenoveerd)met terras en een jeu de boulebaan. Door zijn situering op het park heeft de woning de meeste privacy en uitzichten, alsmede schaduwplekken (met diverse terrassen). Goed aan te rijden vanaf Nederland, 950 km.
VERKOCHT  
Aanvaarding In overleg

Terug


Contact formulier om te reageren op dit object

Uw naam:
*

Uw e-mail adres:
*

Uw reactie:
 
 
       
 
 
  © frankrijkmakelaar.nl Freelance web designer